Reanimatiecursus.


Om ons mooie optreden in Zomer in Gelderland een vervolg te geven organiseren wij voor onze leden een reanimatiecursus om de AED ( de gemeente is hier mee bezig om deze te realiseren) te kunnen bedienen. We hebben om te beginnen2 data gepland namelijk Maandag 20 november van 13:00 tot 17:00 uur en Maandag 27 november van 18:00 tot 22:00 uur. Per datum kunnen er 6 personen deelnemen en wij hopen dat er dusdanig veel belangstelling is dat er extra dagen kunnen worden ingepland.  Opgeven kan via Bert Jonker op 06-21640088 of bert-jonker@kpnmail.nl .

BuurtkoffieHet motto is gezellig met je buurtgenoten kletsen en een kopje koffie of thee drinken, of een spelletje spelen zoals sjoelen, kaarten, darten, rummikub en zelfs een potje biljarten is mogelijk in onze gemeenschapsruimte


Dit kan iedere vrijdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur. vooraf aanmelden is niet nodig, de koffie en thee staat dan klaar.


Loop eens gezellig binnen! iedereen is van harte welkom.

Beamer.

 

Onlangs hebben wij van de opbrengst van het oude papier een beamer aangeschaft. Wij kunnen deze gebruiken voor bijvoorbeeld een pup quiz, een diapresentatie van het Vossenbroek of gezamenlijk een voetbalwedstrijd kijken van het Nederlands elftal  of bij een reanimatie cursus.


Vrijwilliger worden ?

Vrijwilligers zijn onmisbaar bij een vereniging.We hebben jullie hard nodig, geef je op en meldt je aan. We kunnen hulp gebruiken bij de bardiensten , bij de paasrit, het ophalen van het oud papier, en bij een bingoavond, en nieuwe bestuursleden zijn ook welkom.

Heeft u intresse, komt u eens informeren bij de bestuursleden. Of neem contact op met Ans Scholten 06-28583861

Nieuwe start in verbouwde buurthuis

Na de zomervakantie kijken we er naar uit jullie weer te ontmoeten bij de Buurtvereniging. Na zo`n lange tijd hebben wij weer veel zin in het nieuwe seizoen. We hebben jullie gemist!!

We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen en willen u dan ook zo goed mogelijk ontvangen. Een punt van aandacht daarbij is de onderhoudstoestand van onze gemeenschapsruimte, deze is erg slecht en hier is al een zeer lange tijd niets meer aan gedaan.

Hoe het allemaal gaat lopen met ons buurthuis in de toekomst weten we nog niet. Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat we in ieder geval de komende jaren nog op ons stekkie zitten.

We hebben het allemaal niet meer afgewacht en met een grote groep vrijwilligers zijn wij begonnen met het opknappen. Het sloopwerk was snel gebeurd, Plafond eruit, muren kaal, verlichting en oude geluidsboxen eraf enz enz. Inmiddels zijn wij weer druk aan het opbouwen, schuren, schilderen, aftimmeren enz. en de eerste resultaten zijn imiddels zichtbaar. Het beloofd een mooie warme en gezellige ruimte te worden. 

Deel deze pagina