dartcompetitie in volle gang

donderdag 15 september, is de dartcompetitie weer van start gegaan.  de avonden beginnen om 19.30 uur.  Voor meer info kunt u terecht bij Bert Jonker tel. 06-21640088, of kijk op de website: www.dartclubzuuk.nl.

de eerstvolgende dartavond is op :

 

. 10 november

. 24 november

. 8 december

einde Dartseizoen 2021-2022

Op Vrijdag 29 April zijn de laatste partijen gespeeld van het seizoen 2021-2022. het werd een gezellige avond waarin de finale`s van de bekercompetietie werden gepeeld. ( de eindstand van de reguliere competitie stond al vast.) voor de darters die niets meer hadden om voor te spelen had Alfons een leuk koppelschema gemaakt zodat de pijlen toch uit de houder moesten. de avond werd nog feestelijker door een heerlijke barbeque die door Rene en Jaco van Qualicateraar werd aangeboden, waarvoor dank. 

einduitslag competitie 2021-2022

Bertus Logtenberg is dit jaar de kampioen van de A-klasse geworden gevolgd door Jaco van den Brink en Hans Bruin

In de B-klasse was dit jaar Patrick Veldhuis de beste en hij promoveert naar de A-klasse, Bas Oosterbroek werd 2e en Remco Buwalda 3e

De beker  in de A-klasse werd dit jaar een prooi voor Rene Deen die Johny Stofbergen in de finale wist te verslaan, de wisseltroffe in de B-klasse ging dit jaar naar Bas Oosterbroek die te sterk was voor Jelke Lenstra.

voor de hoogste uitgooi dit jaar was Jacko Bonhof verantwoordelijk, hij wist 112 met 3 pijlen uit te gooien. 

Ondanks alle haperingen ivm corona hebben we het seizoen toch goed af kunnen sluiten en wensen jullie allemaal een fijne vakantie en zien jullie graag in September terug. 

Op de donderdagavonden, starttijd 19.30  tot 22.00 in de gemeenschapsruimte van de Zuukerschool.

Bent je nieuwsgierig en wil je een avond komen kijken, kom dan op een dartavonden. Voor informatie over het darten kun je terecht bij Bert Jonker 06-21640088

Meer informatie en over het verloop van de competitie zie www.dartclubzuuk.nl

De Dartclub

De Dartclub Zuuk is een kleine dartclub, opgericht in 2002. De club heeft ongeveer 30 spelende leden. Sinds 2011 speelt Dartclub Zuuk mee in de competitie onder de naam DBS1 van de dartbond Stedendriehoek. Dartclub Zuuk speelt de thuiswedstrijden in Emst in de Blue Sky, die tevens als sponsor optreedt.

Het seizoen van de Dartclub begint elkaar jaar in september en loopt door tot april. De onderverdeling in de competitie is:

  • Darten gevorderden, dan is poule A en
  • Darten beginners, dan is poule B.

Elk jaar kun je promoveren en degraderen, promoveren van B naar A en degraderen van A naar B. Als nieuw lid begin je automatisch in de B. Er zijn verschillende competities, de koppel competitie, de beker competitie en de individuele competitie. Het DBS1 team van Dartclub Zuuk is al een aantal keer gepromoveerd en speelt inmiddels in de 2e divisie. Het jaarlijkse koppel darttoernooi vindt in het voorjaar plaats, de laatste jaren in de Blue Sky in Emst. Dartclub Zuuk organiseert verder elk jaar eind juni het single-darttoernooi op donderdagavond in de tent bij het Zuukerfeest.