Crea avonden seizoen 2019/2020

Op woensdag 29 Januari gaan Cobi en Bertha weer van start met de crea avonden. Op die avond wordt er iets gemaakt voor de herfst met verse bloemen. Wat het precies wordt, is binnenkort te zien op de facebookpagina creaclubzuuk.nl. 

Je kunt je voor een workshop opgeven via de FB pagina of doorgeven via telefoon nummer 0612471599. Bij verhindering ook gaarne op tijd afmelden, anders is er de noodzaak om de kosten door te berekenen. 

Een avond begint altijd om 20.00 uur in de gemeenschapsruimte van de Zuukerschool.

Bertha Sondorp en Cobi Bruin hopen er weer, samen met veel deelnemers, een gezellig en creatief seizoen van te maken. 

 • Crea avond

  Woensdagavond
  20.00 tot circa 22.00
  gemeenschapsruimte van de Zuukerschool • Handwerk avond

  Woensdagavond
  20.00 tot circa 22.00
  gemeenschapsruimte van de Zuukerschool.


Verschillende activiteiten

Je kunt deelnemen aan speciale creatieve workshops en/of deelnemen aan de handwerkavond. Voor beide activiteiten geldt vanaf 20.00 uur staat de koffie of thee klaar.

Voor de handwerkavond geldt: het maakt niet uit of je komt borduren, breien, schilderen, diamond painting, haken of dat je met een andere hobby bezig bent. Misschien kun je andere mensen uit de buurt enthousiast maken voor je hobby. Neem je buurvrouw of buurman mee en kom gezellig koffie of thee drinken. Deelname aan de handwerkavond is gratis. Voor de creatieve avonden staan de kosten per activiteit vermeld.

Voor meer informatie: Bertha Sondorp 0578662532 of Cobi Bruin 0612471599. 

Informatie over de Crea Club

 De Crea Club Zuuk bestaat al sinds 2003. Regelmatig wordt er door het jaar heen van september tot en met maart 1 keer in de drie weken op woensdagavond in de Zuukerschool een workshop gegeven.

De workshops kennen verschillende technieken en de kosten van de avond zijn afhankelijk van de techniek en het werkstuk dat gemaakt wordt. Voor elke avond worden vooraf de kosten bekend gemaakt. Meestal varieert het tussen de 5,00 en 17,50 euro. Je kunt je per workshop opgegeven. De technieken die aan de orde komen en de werkstukken die gemaakt gaan worden staan vermeld in de school-buurtkrant, op deze website in de agenda en op de facebook pagina Crea club Zuuk. Kijk ook voor voorbeelden van werkstukken op de facebook pagina facebookpagina creaclubzuuk.nl

Inlichtingen zijn te verkrijgen via:

Bertha Sondorp 0578-662532 of Cobi Bruin 0612471599