30 september start nieuwe dartseizoen.

Hallo Dartvrienden,

Over ruim 3 weken, op donderdag 30 september, is er (zoals het er nu uitziet) eindelijk weer een clubavond in Zuuk, als begin van het seizoen 2021-2022. Wij hopen en verwachten dat jullie deze datum met dikke letters in jullie agenda zullen schrijven. Gelukkig kunnen we in de Zuukerschool blijven darten!

Op 20 september is er een persconferentie waarin hopelijk versoepelingen worden aangekondigd. Deze versoepelingen zullen nodig zijn, anders is de 1½ meter maatregel een struikelblok in de Zuukerschool. Op de website https://www.accountancyvanmorgen.nl/2021/09/03/versoepelingen-pas-per-25-september/ lees je de laatste informatie van de overheid.

We zijn ervanuit gegaan dat iedereen die het seizoen 2019-2020 heeft gedart, ook het nieuwe seizoen komt darten. Mocht het anders zijn, laat het dan even weten.

Data Darten najaar 2021

Op de donderdagavonden, starttijd 19.30  tot circa 22.30 in de gemeenschapsruimte van de Zuukerschool.

• 30 september
  • 14 oktober
  • 28 oktober
  • 11 november
  • 25 november
  • 9 december
  • 17 december ( vrijdag )

Bent je nieuwsgierig en wil je een avond komen kijken, kom dan op een dartavonden. Voor informatie over het darten kun je terecht bij Bert Jonker 06-21640088

Meer informatie en over het verloop van de competitie zie www.dartclubzuuk.nl

De Dartclub

De Dartclub Zuuk is een kleine dartclub, opgericht in 2002. De club heeft ongeveer 30 spelende leden. Sinds 2011 speelt Dartclub Zuuk mee in de competitie onder de naam DBS1 van de dartbond Stedendriehoek. Dartclub Zuuk speelt de thuiswedstrijden in Emst in de Blue Sky, die tevens als sponsor optreedt.

Het seizoen van de Dartclub begint elkaar jaar in september en loopt door tot april. De onderverdeling in de competitie is:

• Darten gevorderden, dan is poule A en
  • Darten beginners, dan is poule B.

Elk jaar kun je promoveren en degraderen, promoveren van B naar A en degraderen van A naar B. Als nieuw lid begin je automatisch in de B. Er zijn verschillende competities, de koppel competitie, de beker competitie en de individuele competitie. Het DBS1 team van Dartclub Zuuk is al een aantal keer gepromoveerd en speelt inmiddels in de 2e divisie. Het jaarlijkse koppel darttoernooi vindt in het voorjaar plaats, de laatste jaren in de Blue Sky in Emst. Dartclub Zuuk organiseert verder elk jaar eind juni het single-darttoernooi op donderdagavond in de tent bij het Zuukerfeest.